top of page

Realistiska eller markerade ögonbryn?

"JAG VILL HA REALISTISKA OCH MARKERADE ÖGONBRYN"

Realistisk  3D Ögonbryn
Realistisk 3D Ögonbryn på Kimono Studio

Många kunder kommer till oss och vill ha så realistiska ögonbryn som möjligt, men också markerade ögonbryn som när man gör make up. Det här är ett problem eftersom det finns en motsägelse i det här. Som kund är det här inte lätt och veta, men för någon som jobbar och tänker på ögonbryn hela dagarna (och nätterna) blir det annorlunda. Jag ska försöka förklara lite av mina tankar i den här bloggen.


Realistiska ögonbryn bygger på att man tatuerar hårstrån som ser så realistiska ut som möjligt. Hårstrån är dock inte en bra metod för att skapa skarpa kanter eller markerade konturer. Istället blir det här en mer fylld version av dina tidigare bryn. Självklart kan man jobba med form och design även här, men det blir inte “markerat” eftersom strådesign alltså är mer luftig och “spretig”. Se den övre bilden.


Vill man bestämt ha markerade bryn så passar puderbryn/ shading/ ombre bäst, med dessa mäter man ut en form som man är nöjd med och sedan fyller den med skuggning så man får en makeup liknande känsla. Här blir det en tydligare markering men dessa kan även vara mer eller mindre naturliga beroende på skuggningens mjukhet och karaktär. Självklart eftersträvar vi även här ett naturligt och vackert resultat. Se den undre bilden.


I våra behandlingar gör vi oftast en kombination av dessa för att just få både markerade bryn och stråteknik. Speciellt på svansen kan det vara bra med mer form och nära ögonen kan det vara mer strån för naturlig känsla. Vissa kallar det här för “combo” och ser det som en egen typ av behandling, medan vi ser det som en självklarhet att göra de tekniker som behövs för att få ett fantastiskt resultat.


Sammanfattning:

Inom trenden av Hyperrealistiska 3D Ögonbryn säger man att man tappar den realistiska känslan desto mer markerade brynen blir. Så man kan tyvärr inte få dem både så realistiska och markerade som möjligt. Däremot är en kombination möjlig!

Shading till vänster och stråteknik till höger samt 4 olika former. Intresserad av att boka en konsultation? Kontakta oss nu Vill du lära dig mer om hyperrealistiska 3d ögonbryn? kolla in vår utbildning www.ncpmu.com

471 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page