3D Ögonbryn för dig med
Alopecia och håravfall

shutterstock_1422510812_edited.png
Untitled-7.jpg

Alopecia är en autoimmun sjukdom som skapar fläckvis eller helt håravfall. Den drabbar både män och kvinnor och just nu finns inget självklart botemedel. Det finns även andra sjukdomar samt mediciner som leder till liknande problem. När håret faller av helt följer ögonbrynen med, då slås man över hur viktiga de är för uttryck och personlighet. Det är därför vanligt att man gör någon form av kosmetisk tatuering för att ersätta dem. För 5 år sedan fanns det bara Microblading på marknaden men nu finns det nya förfinade tekniker. Vi brinner för att hjälpa människor att återfå fylliga vackra ögonbryn.    

Vi på Kimono Studio Stockholm tycker att det är viktigt att man kommer till rätt artist när man ska göra semi tatuering. Speciellt när man egentligen inte har valt det själv utan måste på grund av rådande omständigheter. Vi listar här under 3 avgörande faktorer man behöver ta hänsyn till, vilket också är de vi bygger vår verksamhet på. Vår studio är specialiserade på naturlig skönhet och skonsamma metoder. Vi är godkända av Region Stockholm för att ta emot rekvisitioner för behandling av ögonbryn. Prata med din behandlande läkare och se om du har rätt till bidrag så hjälper vi dig med det.

Läs mer här under eller
kontakta oss för konsultation direkt.

IMG_0865.JPG

1. Realistisk design

Om man vill ersätta sina ögonbryn är det viktigt med en naturlig design så att de smälter ihop med anatomi och personlighet. Billiga ögonbrynsbehandlingar har oftast en enklare design som också kan se onaturlig ut. Vi rekommenderar att inte välja alternativ efter pris utan att söka upp en duktig artist. 3D Ögonbryn är en form av tatuering vilket skiljer sig från mer kortsiktiga förändringar. Vi på Kimono Studio har stark konstnärlig koppling och försöker hela tiden utveckla oss inom teknik, skiss och design just för att kunna erbjuda bästa resultat. Följ oss gärna på instagram för att se före och efterbilder

bigstock-195212824.jpg

2. Minimal skada

Vissa metoder och behandlingar skär i eller penetrera huden så djupt att det blir ärrbildning. Vi har sett exempel där kunder har haft ärr över hela ögonbrynen vilka inte går bort. Vår metod är framtagen för att skapa minimal skada och med maskinens tunna nål och en speciell handteknik lämpar den sig perfekt för dig som har Alopecia och behöver få tillbaka dina ögonbryn. Vi tycker inte att man ska behöva förstöra sin hud i onödan. Vi har skrivit mer om skillnaden mellan olika tekniker och vad som är speciellt med vår stil här

3. Konsultation

För bästa resultat behöver man göra en ordentlig konsultation där man tittar på hur de gamla ögonbrynen såg ut sedan skissa och titta på olika alternativ. När man sedan kommer för behandlingen gör man samma sak igen för att verkligen vara säker på vilken form som passar. Vi lyssnar på vad du önskar och ger professionella råd. Tillsammans tar vi fram det bästa för dig. Behandlingen längre tid än vanliga behandlingar eftersom att det är fler hårstrån och mer avancerad design för att skapa helt nya realistiska ögonbryn. Dina ögonbryn måste vara individuellt anpassade för just dig. 

Realistiska 3D Ögonbryn

IMG_9544.jpeg

DINA ÖGONBRYN
ÄR VÅR KONST

Vi har behandlat kunder med alopecia, cancer och andra sjukdomar som resulterat i håravfall. De berättar för oss om nytt självförtroende och en känsla av lättnad.   

Välkommen till oss på Kimono Studio
Stockholm