top of page

HAIR STROKE

BY MACHINE

senaste tekniken inom 3d ögönbryn

3d-ögonbryn
IMG_0693.jpg

VAD ÄR

realistiska 3d ögönbryn

KANSKE HAR DU FUNDERAT på att göra permanent make up, men tycker att det ser för onaturligt ut?  Hair Stroke by Machine är en den senaste tekniken inom 3D Ögonbryn med ursprung från Asien, som fokuserar på modern realistisk design och blandar maskin med shading för bästa resultat. Behandlingen med maskin kräver precision och skicklighet, och tar därför längre tid är andra metoder.

 

En 3D-ögonbryns behandling går till så att ”strån” tatueras in i olika riktningar för att imitera hur ett ögonbryn naturligt växer. Det är en semi-permanent kosmetisk behandling vars resultat håller i cirka 6 till 18 månader, beroende på hudtyp, metod och artistens skicklighet.

 

Tekniken gör att det blir minimal skada på huden under behandlingen. Det här leder till minskad infektionsrisk, bättre läkning och hållbarhet. Inget blod och ingen svullnad efter behandlingen och man kan duscha samt träna som vanligt under läkningstiden. 

Läs mer om Mimmi och realistiska ögonbryn i Aftonbladet

IMG_0693.jpg

VARFÖR
BEHÖVER DU

3d ögönbryn

1. DU SPARAR TID PÅ MORGONEN.

2. DU SER SMINKAD UT NÄR DU
TRÄNAR OCH SIMMAR.

3. DU KAN FÖRBÄTTRA DITT
SJÄLVFÖRTROENDET.

4. DU SER PIGGARE UT 

 

5. DU KAN PÅVERKA

ANSIKTETS SYMMETRI

Konsultation
Skillnad
GRATIS  KONSULTATION ONLINE

Jag har hört talas om microblading. Vad är egentligen Hair Stroke by Machine och hur skiljer den sig från microblading?

 

Hair Stroke by Machine är en form av semi tatuering som liknar microblading. Skillnaden är att Hair Stroke by Machine använder en maskin som har en mycket tunnare nål än de manuella verktyg som microblading använder. Där den tidigare tekniken har varit att skära i huden och sedan lägga i pigment, för istället den tunna nålen med sig pigmentet in i huden på samma sätt som vanlig tatuering. På så sätt förbättras precisionen och man kan med maskinen skapa mer naturliga och realistiska resultat.Till exempel finns det möjlighet att härma riktiga ögonbryn där hårstrån korsar varandra.Framför allt innebär den här metoden att huden inte skadas lika mycket vilket innebär mindre smärta och blödning. Tack vare en bättre läkningsprocess kan en sån här behandling hålla upp till två år längre än Microblading.

Själva behandlingstiden blir dock längre för Hair Stroke by Machine eftersom metoden är mer krävande gällande teknik och precision hos utövaren. Varje hårstrå tar en minut att göra och kräver en stadig hand för att hålla sig inom den tunna linjen hos varje hårstrå.    

KIMONO STUDIO ÄR DEN FÖRSTA STUDION I SVERIGE SOM ERBJUDER HAIR STROKE BY MACHINE OCH HYPERREALISTISKA ÖGONBRYN. 

Vem passar
Behandling
Loungewear Fashion Model

För vem passar Hair Stroke by Machine?

"MÅNGA SKULLE NOG VILJA SPARA TID PÅ MORGONEN OCH SLIPPA MÅLA I SINA ÖGONBRYN"

Den här behandlingen passar alla som känner att de har för smala ögonbryn, för ljusa, osymetriskam eller som har glest mellan hårstråna och måste fylla i. Samt även för dem som vill ha mer markerade bryn, annan form eller personer som helt enkelt inte har några ögonbryn alls.

Microblading fungerar inte på dem med fet hud eller mycket pigment, men tack vare den nya tekniken passar den här behandlingen bättre för fler hudtyper. Det här är för att Hair Stroke by Machine ger minimal skada och ärrbildning. Det är dock fortfarande svårt att ge någon garanti för dig som har fet hud och det bästa är om du kommer på konsultation innan. 

IMG_8535_edited.jpg

Hur går en Hair Stroke by Machine behandling till?


 

 1. När du bokat din behandling mailar du oss en tydlig bild digitalt. 
   

 2. Vi gör en skiss för att visa vad vi rekommenderar och skickar den till dig. På så sätt har vi någonting att utgå ifrån när vi ses.

   

 3. Behandlingen startar med en konsultation på plats. Färg och form bestäms alltid tillsammans med kunden
   

 4. Vi gör en skiss på ansiktet så du kan godkänna design. Vi ger oss inte förrän du är helt nöjd.

   

 5. Sedan är det dags för tatuering. En sida i taget med paus om man vill gå på toaletten eller dricka något.
   

 6. Finjustering 
   

 7. Genomgång av Kimono After Care Kit

Hela proceduren tar ca 3 timmar.

Varför

VARFÖR
VALDE 
VI

hair stroke by machine

-Lic Eyebrow Artist Mimmi Pang Isaksson berättar

Jag valde att bli diplomerad inom Hair Stroke by Machine för att det går att skapa naturtrogen design med denna teknik. Det är till exempel effekten av korsade hårstrå samt streck som inte är jämna utan har tunnare spets längst ut. På så sätt kan man skapa mer variation i färg och ge ökad 3D effekt. Allt detta bidrar till ett bättre slutresultat och nöjdare kunder.

På Kimono Studio använder jag bara Hair Stroke by Machine för kosmetiska tatueringsbehandlingar. Det är för att jag är övertygad om att det ger det bästa resultatet för mina kunder. Om du vill kan jag förklara ännu mer om vad som skiljer dessa behandlingar åt och vad som skulle passa just dig. Kontakta mig idag eller boka ditt möte online nu.

IMG_3023.jpeg
bottom of page