top of page

HAIR STROKE

BY MACHINE

senaste tekniken inom 3d ögönbryn

Hyperrealistiska 3D Ögonbryn
3d-ögonbryn
IMG_0693.jpg

VAD ÄR

realistiska 3d ögönbryn

Kanske har du funderat på att göra permanent make up, men tycker att det ser för onaturligt ut? Den senaste tekniken inom 3D Ögonbryn har sitt ursprung i Asien. Här fokuserar fokuserar man på modern realistisk design och blandar stråteknik med shading för bästa resultat. Vår typ av behandling kräver precision och skicklighet, och tar därför längre tid är andra metoder.

En 3D-ögonbryns behandling går till så att ”strån” tatueras in i olika riktningar för att imitera hur ett ögonbryn naturligt växer. Det är en semi-permanent kosmetisk behandling vars resultat håller i cirka 6 till 18 månader, 

beroende på hudtyp, metod och artistens skicklighet.

Vår unika teknik gör att det blir minimal skada på huden under behandlingen. Det här leder till minskad infektionsrisk, bättre läkning och hållbarhet. Inget blod och ingen svullnad efter behandlingen och man kan duscha samt träna som vanligt under läkningstiden. 

Läs mer om Mimmi och realistiska ögonbryn i Aftonbladet

7861EB30-4A00-4A97-A33D-25F4D2FBC98C.jpg

VARFÖR
BEHÖVER DU

3d ögönbryn

SJÄLVKÄNSLA
PERSONLIGHET
KRAFT

Våra 3D Ögonbryn är inte bara en skönhetsbehandling utan förändrar ditt utseende på ett naturligt sätt. Ögonbrynen är en viktig del av ditt utseende och påverkar mer än man kan tänka sig. Vi är väldigt glada att kunna hjälpa alla människor, både män och kvinnor, som kommer till vår fina studio i Stockholm.

 

Skillnad

Jag har hört talas om microblading. Vad är egentligen Hair Stroke by Machine och hur skiljer den sig från microblading?


 

Hair Stroke by Machine är en form av semi tatuering precis som microblading. Den stora skillnaden är dock att Hair Stroke by Machine använder en maskin som har en mycket tunnare nål än de manuella verktyg som microblading använder. Där manuella tekniker skär i huden och sedan lägger i pigment, för istället den tunna nålen med sig pigmentet in i huden på samma sätt som vanlig tatuering. På så sätt förbättras precisionen och man kan med maskinen skapa mer naturliga och realistiska resultat.Till exempel finns det möjlighet att härma riktiga ögonbryn där hårstrån korsar varandra. Framför allt innebär den här metoden att huden inte skadas lika mycket vilket innebär mindre smärta och blödning. Tack vare en bättre läkningsprocess kan en sån här behandling hålla upp till två år längre än Microblading.

Själva behandlingstiden blir dock längre f
ör Hair Stroke by Machine eftersom metoden är mer krävande gällande teknik och precision hos utövaren. Varje hårstrå tar en minut att göra och kräver en stadig hand för att hålla sig inom den tunna linjen hos varje hårstrå.    

KIMONO STUDIO ÄR DEN FÖRSTA STUDION I SVERIGE SOM ERBJUDER HYPERREALISTISKA ÖGONBRYN GJORDA MED HAIR STROKE BY MACHINE. 

Vem passar
Loungewear Fashion Model

Vad är Hyperrealistiska 3D Ögonbryn?


Vi har sett att många studios nu också använder det här uttrycket i sina beskrivningar, men endast Kimono Studio erbjuder den här tjänsten i Sverige. Det här handlar inte om hur "fina" ögonbryn man gör utan är en helt ny metod som skiljer sig från de behandlingar som funnits på marknaden.

Det här är ett koncept som blandar en mer omfattande konsultation med realistisk design och skapar på så sätt individuellt anpassade ögonbryn för varje person som kommer till studion. Här används inga mallar eller standardformer utan vi ser istället till att du får de ögonbryn som passar just dig.

När man på grund av alopecia eller cancer har tappat sina bryn behöver man bygga upp nya helt från grunden. Det här kräver konstnärlig skicklighet, inkännande och ett omsorgsfulllt bemötande. Något som vi på Kimono Studio är väldigt duktiga på. 

Artist inom Hyperrealistiska 3D Ögonbryn är egentligen ett nytt yrke, och inget man lär sig på de 3 dagars kurser som just nu präglar branschen. Därför har vi också startat en ny typ av utbildning som förändrar branschen mot ökad kvalitet, kunskap och säkerhet. 

Läs mer om vår akademi på www.ncpmu.com 

Kimono eye brows-30.jpg
Behandling
IMG_8535_edited.jpg

Hur går en Hair Stroke by Machine behandling till?


 

 1. När du bokat din behandling mailar du oss en tydlig bild digitalt. På så sätt an vi få ett först intryck, se om du har tidigare tatueringar samt vilken hudtyp du har.
   

 2. Du väljer om du vill göra en extra konsultation på plats innan. Det kostar 500 kr men dras av från suman när du bokar behandlingen. Det kan vara bra om man har speciella önskemål eller tidigare tatuering.
   

 3. Behandlingen startar med en konsultation på plats i studion där vi ger information om behandlingen. Design, färg och form bestäms alltid tillsammans med kunden.
   

 4. Vi gör en skiss på ansiktet så du kan godkänna design och form. Vi ger oss inte förrän du är helt nöjd.

 5. Sedan är det dags för tatuering. En sida i taget med paus om man vill gå på toaletten eller dricka något.
   

 6. Finjustering 
   

 7. Genomgång av Kimono After Care Kit
   

 8. Bokning av påfyllning inom ca 4 veckor

Hela proceduren tar ca 3 timmar. Längre tid för manliga ögonbryn och alopecia.

Varför

VARFÖR
VALDE 
VI

hair stroke by machine

-Lic Eyebrow Artist Mimmi Pang Isaksson berättar

Jag valde att bli diplomerad inom Hair Stroke by Machine framför allt för säkerhet för mina kunder, men också för att det går att skapa naturtrogen design med denna teknik. Det är till exempel effekten av korsade hårstrån samt streck som inte är jämna utan har tunnare spets längst ut. På så sätt kan man skapa mer variation i färg och ge ökad 3D effekt. Allt detta bidrar till ett bättre slutresultat och nöjdare kunder.

På Kimono Studio använder jag bara Hair Stroke by Machine för kosmetiska tatueringsbehandlingar. Det är för att jag är övertygad om att det ger det bästa resultatet för mina kunder. Om du vill kan jag förklara ännu mer om vad som skiljer dessa behandlingar åt och vad som skulle passa just dig. Kontakta mig idag så förklarar jag vidare.

IMG_3023.jpeg
bottom of page