top of page
FYLL I OCH SKICKA IN
Innan behandling måste man fylla i sin hälsoinformation 
och och skriva under avtalet. Viktigt att man läser igenom ordentligt. 

HAIR STROKE BY MACHINE

Jag är medveten om att det här inte är microblading, utan en ny metod metod med maskin som eftersträvar ett naturligt resultat och inte 100% symmetri.  

HÄLSOINFORMATION
 

Är du under 18 år eller över 65 år?
Har du någon form av Diabetes?
Har du någon blodsmitta (HIV, Hepatit eller liknande)?
Har du, eller har du haft, någon hudsjukdom eller har hudproblem i ansiktet nära brynen?
Har du blödarsjuka eller problem att läka sår?
Har du någon autoimmun sjukdom?
Har du Epelepsi?
Har du hjärt- & kärlproblem eller andra kardiovaskulära problem?
Tar du blodförtunnande eller någon annan medicin?
Är du gravid, eller under amning?
Lider du av psykisk ohälsa?
*Har du tidigare microblading eller gjort laserbehandling på brynen?
*Har du oljig / fet hud eller mycket porer? (OBS! Om "Ja" läs texten under)

*OLJIG HUDTYP, LASER, MICROBLADING
 

En stor faktor som avgör resultat och hållbarhet är vilken typ av hud du har. Så för dig med fet, oljig hud eller mycket porer är det möjligt att resultatet blir lidande. 

Det har visat sig att puderbryn håller lite bättre än stråmetod vilket kan vara viktigt att veta när man väljer design.  Om du vill kan vi absolut testa att göra behandling med stråmetod. På grund av att det är svårt att veta hur din hud kommer att reagera så kan vi inte ge någon garanti.

Det är också på grund av hudens kvalitet därför som tidigare behandlingar med microblading eller laser kan vara till problem, då dessa kan lämna ärrvävnad och förändrade hudceller. Tatuering på ärrvävnad är alltid en oförutsägbar process gällande hållbarhet och färg.  

Det ingår en påfyllning där vi utvärderar och anpassar behandlingen, men ibland kan det behövas fler sessioner. Dessa kommer då att kosta extra och ingår inte i priset för behandlingen.  

GARANTI
 

Kimono Studio är skyldiga att utföra behandlingar enligt de strikta krav som gäller för hygien och gällande hälsoföreskrifter i Sverige. 

Vi använder färger av hög kvalitet som är testade och godkända inom EU (REACH).

Kimono Studio är skyldiga att följa de legala föreskrifter som föreligger i fall av försumlighet eller vårdslöshet, eller medvetet eller oaktsamt ha orsakat skada eller livsfara, fysisk skada eller hot för hälsan.  

 

Kimono Studio är ansvarig för överträdelser av de förpliktelser som specificerats i överenskommelsen

VI TAR INTE ANSVAR för icke önskat resultat om man kryssat ja på någonting i hälsodeklarationen, har fet hy med stora porer eller har druckit alkohol inom 24h. 

VI TAR INTE ANSVAR för medicinska konsekvenser som beror på underliggande sjukdomar eller problem. Man ska ha rådfrågat sin läkare vid medicinska problem och sett till att behandlingen inte är en risk för den egna hälsan. 

VI TAR INTE ANSVAR för dålig hållbarhet till följd av bristande After Care, livsstil eller vanor. Överdriven solning, svettande, bad, kemikalier, rökning samt kost kommer att ha effekt på hur länge behandlingen håller. 

VIKTIGT ATT VETA
 

Det här är en semi-tatuering som behöver fyllas på varje år. Mest prisvärt är att komma 12-14 månader efter behandlingen. 

Påfyllning inom 6 månader kostar 1000 SEK , inom 14 månader 2 000 SEK, inom 24 månader 3 500 SEK och efter 24 månader 4 800 SEK

Extra påfyllning, och mörkare pigment. Vi hjälper alla kunder med deras önskemål, men vill uppmana om vissa risker. Det finns en risk med att fylla för tight med strån eftersom tatuering alltid sväller lite, samt att när man fyller i extra mycket läker brynen ofta kallare.  

Inom PMU är hållbarhet inte hur länge brynen sitter utan hur de läker i färg och att de inte sväller.  Tatueringar som går djupt ner i huden läker blått, sväller och suddas ut vilket inte fungerar på tunna strån i ögonbrynen. 


 

FOTOGRAFERING OCH SOCIALA MEDIER
 

Vi fotar alla kunder före och efter behandlingen som referens. Om det är OK skulle vi gärna använda bilderna till vår Instagram/Facebook för att visa andra som söker våra tjänster. 

MEDGIVANDE
 

Jag intygar att jag läst och förstått ovan nämnda information, och är införstådd med att osanna/ ofullständiga uppgifter kan innebära en säkerhetsrisk vid min behandling

Tack!

bottom of page