FYLL I OCH SKICKA IN
Innan behandling måste man fylla i sin hälsoinformation 
och och skriva under avtalet. Viktigt att man läser igenom ordentligt. 

HAIR STROKE BY MACHINE

Jag är medveten om att det här inte är microblading, utan en ny metod metod med maskin som eftersträvar ett naturligt resultat och inte 100% symmetri.  

HÄLSOINFORMATION
 

Är du mellan 18-65år?
Har du någon form av Diabetes?
Har du någon blodsmitta (HIV, Hepatit eller liknande)?
Har du, eller har du haft, någon hudsjukdom eller har hudproblem i ansiktet nära brynen?
Har du blödarsjuka eller problem att läka sår?
Har du läppherpes (dvs herpes i ansiktet)?
Har du någon autoimmun sjukdom?
Har du Epelepsi?
Har du hjärt- & kärlproblem eller andra kardiovaskulära problem?
Tar du blodförtunnande eller någon annan medicin?
Är du gravid?
Har du gjort någon ögonbrynsbehandling tidigare (till exempel Microblading)?
Lider du av psykisk ohälsa?
*Har du oljig / fet hud eller mycket porer? (OBS! Om "Ja" läs texten under)

*FÖR KUNDER MED OLJIG HUDTYP
 

En stor faktor som avgör resultat och hållbarhet är vilken typ av hud du har. Så för dig med fet, oljig hud eller mycket porer är det viktigt att läsa igenom den här texten så att du är medveten om vad som gäller just för dig. Traditionell Microblading fungerar inte på fet hud men vår metod har en större chans att lyckas.

Det har visat sig att puderbryn håller lite bättre än stråmetod vilket kan vara viktigt att veta när man väljer design.  Om du vill kan vi absolut testa att göra behandling med stråmetod. På grund av att det är svårt att veta hur din hud kommer att reagera så kan vi inte ge någon garanti. Det ingår en påfyllning där vi utvärderar och anpassar behandlingen, men ibland kan det behövas fler sessioner. Dessa kommer då att kosta extra och ingår inte i priset för behandlingen.   

GARANTI
 

Kimono Studio är skyldiga att utföra behandlingar enligt de strikta krav som gäller för hygien och gällande hälsoföreskrifter. 

Vi använder färger av hög kvalitet som är testade och godkända inom EU.

Kimono Studio är skyldiga att följa de legala föreskrifter som föreligger i fall av försumlighet eller vårdslöshet, eller medvetet eller oaktsamt ha orsakat skada eller livsfara, fysisk skada eller hot för hälsan.  

 

Kimono Studio AB är ansvarig för överträdelser av de förpliktelser som specificerats i avtalet

VI TAR INTE ANSVAR för icke önskat resultat om man kryssat ja på någonting i hälsodeklarationen, har fet hy med stora porer eller har druckit alkohol inom 24h. 

VI TAR INTE ANSVAR för medicinska konsekvenser som beror på underliggande sjukdomar eller problem. Man ska ha rådfrågat sin läkare vid medicinska problem och sett till att behandlingen inte är en risk för den egna hälsan. 

VI TAR INTE ANSVAR för dålig hållbarhet till följd av bristande After Care, livsstil eller vanor. Överdriven solning, för mycket träning och svettande, rökning samt kost kommer att ha effekt på hur länge behandlingen håller. 

FOTOGRAFERING OCH SOCIALA MEDIER
 

Vi fotar alla kunder före och efter behandlingen som referens. Om det är OK skulle vi gärna använda bilderna till vår Instagram/Facebook för att visa andra som söker våra tjänster. 

MEDGIVANDE
 

Jag intygar att jag läst och förstått ovan nämnda information, och är införstådd med att osanna/ ofullständiga uppgifter kan innebära en säkerhetsrisk vid min behandling

Tack!

paint-brush-stroke-png-467767.png
%E5%8C%97%E6%AC%A7%E9%87%8E%E7%99%BE%E5%90%88_%E7%94%BB%E6%9D%BF%201%20(2)_edited_edited.p