top of page

VIKTIGT ATT LÄSA INNAN DU BOKAR
VIKTIGT ATT LÄSA INNAN DU BOKAR 3D ÖGONBRYN

Om du redan har en Ögonbryns-behandling från någon annan artist MÅSTE du skicka in en bild innan bokning där man tydligt ser den gamla tatueringen. Under det senaste året har vi haft många kunder som kommer till oss med tidigare microblading från andra artister. Det här har visat sig vara ett problem då microblading alltid skapar en synlig eller underliggande ärrbildning. För alla dessa kunderna har det varit genomgående problem med att pigmentet inte sätter sig ordentligt, hårstråna blir suddiga och det kan behövas flera extra behandlingar för att få ett någorlunda resultat.

REKVISTIONER

Vi jobbar med kunder som drabbats av cancer och alopecia. Vi är godkänd leverantör genom Region Stockholm men tar emot kunder och därigenom rekvisitioner från regioner över hela Sverige.

DEPOSITION & AVBOKNING

Eftersom vi har högt tryck på studion så behöver vi ta ut en deposition vid bokning. Den ligger på 500 SEK och är en bokningsgaranti som täcker upp vid sen avbokning. Depositionen Swishar man till företaget på nummer 123 534 7000 eller betalar in på bankgiro 5451-1365. Har man inte betalat två dagar efter sin bokning så avbokar vi tiden. Gratis avbokning sker senast 48h innan behandlingen. Vid sen avbokning debiteras man depositionsavgiften. Om man behöver omboka sin tid på grund av sjukdom eller liknande kontaktar man oss så löser vi det, dvs man avbokar inte via boka direkt. Viktigt är att du INTE: är gravid eller ammar, har högt blodtryck, pågående infektion, äter blodförtunnande mediciner, har utslag eller eksem vid behandlingsområdet, använder botox, lätt för att blöda eller blodsjukdomar, är under 18år eller över 65år. För andra sjukdomar, måste du konsultera med din läkare om du kan göra den här typen av behandling. KOM I TID Kom inte mer än 10 minuter tidigare till behandlingen. Om man kommer mer än 15 minuter sent hinner vi inte avsluta behandlingen i tid och förbereda inför nästa. Då blir du tyvärr hemskickad men kommer att debiteras för behandlingen.
134 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page