top of page

SNABBT MODE ELLER HÅLLBARHET?

Snabbmat, snabba cash och snabbt mode. I en intensiv värld där allt ska gå snabbt, vara enkelt och alla ska se likadana ut behöver man ibland stanna upp och andas.

Vi reser, tittar på folk, upplever och kontemplerar. Eftersom vi är ett familjeföretag med två personer kallar vi det skämtsamt för "konferens", men det är snarare en stund för reflektion innan vi går vidare till nästa steg. Ska vi följa trender, ska vi gå emot dem? Svaret blir enklare att hitta när man inte är stressad. Det här gäller såväl 3D Ögonbryn som eget företagande, marknadsföring och strategi.

Inga standardformer eller mallar! Vi är alla vackra, unika och olika.

Det är lätt att följa trender utan att fundera. Vad man missar då är sitt individuella uttryck och kanske glömmer man till slut vem man själv är. Som artist är det lätt att hamna i en situation där det inte finns återhämtning eller inspiration, speciellt i ett ekonomiskt pressat samhälle. Vi är inte robotar, våra kunder är inte dockor, alla är unika och vackra på våra egna sätt. En av de viktigaste aspekterna av vår verksamhet är hållbarhet. Vi försöker att ständigt utvecklas, lära oss mer samt se till att vi finns här i framtiden. Det är viktigt, speciellt eftersom vi har lovat det till våra kunder. Hållbarhet är också för oss individuellt där vi måste ha energi som räcker och inte tar slut på vägen.


"Mimmi, lova att er studio finns kvar i framtiden så jag kan komma tillbaka"

Inspirationsresa september 2023 med Vernissage på galleri i Gdansk

Vi baserar all vår verksamhet på kunskap, skarpt fokus och hårt jobb. Men livet handlar om balans och ibland är gränsen hårfin. Vi hoppas att kunna inspirera andra till hållbarhet också genom våra utbildningar och vår verksamhet. Vi reser, vi inspireras, vi andas.. sen är det dags igen för jobb och nya projekt. Det är en av fördelarna med att starta sin verksamhet när man är äldre och mer mogen.

Vi ses på Kimono Studio i höst!

107 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page