top of page

NEW CONCEPT ACADEMY


PREMIÄR!!! NU LANSERAR VI VÅR NYA HEMSIDA: www.newconceptsthlm.com Vill du jobba med den senaste trenden inom PMU och Semitatuering? Som artist inom Hair Stroke by Machine blir du expert på Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. Med precision och känsla möter du dina kunders behov och designar häftiga ögonbryn som passar deras anatomi, personlighet och önskemål.

Trenderna inom semitatuering växlar snabbt och det gäller att hänga med. Nu är det inte längre Microblading som gäller utan nya skonsammare metoder med maskin. Marknaden kräver att du kan realistisk design, rätt metod, service samt förstår dig på hur olika hud typer reagerar.

Som artist inom Hair Stroke by Machine har du kunskapen som behövs för att jobba mot kunder som söker realistisk look och hårstrå design. Den här tekniken passar för både män och kvinnor samt att den är ett perfekt alternativ för dem som tappat hela sina bryn på grund av sjukdom eller annat. Söker du en seriös utbildning inom PMU så har du hittat rätt. Utbildningen är omfattande och krävande men ger dig en mycket stabil grund att stå på. Med kunskap inom skiss, anatomi, design, hygien och marknadsföring har du de verktyg som du behöver för att jobba på eller driva en professionell studio inom 3D Ögonbryn. Du blir den typen av artist som marknaden efterfrågar just nu.

104 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page