• Mimmi Pang Isaksson

Fråga om Koreansk Hudvård: Varför är GULD så bra för huden?

Uppdaterat: 8 dec. 2020

När vi letade efter häftiga behandlingar till vårat utbud bestämde vi direkt att vi skulle ha med inslag av världskänd Koreansk Hudvård. Vi har två behandlingar en som heter Sakura och en Golden. Nyligen fick vi en fråga om varför guld är så bra för huden? Vi passar på att reda ut det i vår blogg.

Bladguld appliceras på ansiktet under behandlingen 24K GULD

Vår exklusiva behandling "Kimono Golden Facial" bygger på en metod som kallas “Gold Renewing Skin Therapy”. Det här är en del inom lyxiga skönhetsbehandlingar från Korea. Här jobbar man med ansiktsmasker som innehåller 24K guld för att nära och stärka huden. Men vad är det som är så bra? Jo, här tränger speciellt framtagna guld-nanopartiklar in i huden och de negativa jonerna som frigörs av guldet interagerar med de positiva jonerna i människokroppen. Hängde ni med? Den här processen främjar flödet av lymfvätska, blod i vävnaderna och gör att hudens ämnesomsättning fungerar bättre. Behandlingen skapar aktivitet i hudvävnaden och en mängd olika spårämnen och näringsämnen går in och påverkar cellerna. Guld har genom tiderna används för föryngring och odödlighet. Kanske var de någonting på spåret? ANTI-AGING I Korea kallas detta för föryngrings-behandlingar eftersom de kan förbättra hudens fasthet, öka hudens förmåga att behålla fukt, göra huden smidig, ta bort små rynkor, reparera huden så att ansiktet kan hållas ungt och vackert. Genom att använda guld kan de aktiva ingredienserna överföras till huden snabbare och djupare vilket ger en bättre anti-aging effekt.

ÅRETS JULKLAPP TILL NÅGON SOM BEHÖVER SKÄMMAS BORT? Så, grundidén är alltså att använda den vitaliserande effekten av guld för att generera ny energi, plus en dos 100% kollagen för att stärka huden. Det här kan ta bort tecken på åldrande, väcka hudens naturliga kraftkälla samt skapa en hud med lyster och mjukhet. Det här är verkligen en av våra rekommendationer om du vill skämma bort dig själv eller ge en upplevelse till någon nära. Vad sägs om ett presentkort till julklapp?

59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

AFTONBLADET

paint-brush-stroke-png-467767.png
%E5%8C%97%E6%AC%A7%E9%87%8E%E7%99%BE%E5%90%88_%E7%94%BB%E6%9D%BF%201%20(2)_edited_edited.p