top of page

3D Ögonbryn - Konsultation online

Uppdaterat: 4 jan. 2021

När man ska göra 3D Ögonbryn vill man ha en uppfattning om hur resultatet kommer att bli. De flesta Artists brukar skissa en form så man ser på ett ungefär, men med hårstråteknik vill också se designen inuti formen. Om du vill se hur du skulle se ut med 3D Ögonbryn kan du följa dessa enkla steg för en gratis konsultation.


SÅ HÄR GÅR DET TILL

1. Ta en tydlig, högupplöst, bild framifrån där man ser båda ögonbrynen. 2. Maila den till oss på mail@kimonostudio.se

3. Vi tar emot den och gör, så fort vi kan, två skisser baserade på ansiktets form och anatomi. 4. Vi mailar tillbaka till dig

Vilka ögonbryn passar dig? Gratis konsulation

ETT BRA ALTERNATIV

Vi på Kimono Studio Stockholm tar största hänsyn till alla restriktioner och rekommendationer kring Covid-19. Vi är bara två personer samtidigt i ett rum och följer krav på hygien och skydd. De som kommer till vår studio känner sig säkra och lugna, men vi vet att det också är folk som inte vill ut i lokaltrafiken eller känner att de vill vänta. För ändå kunna få till en konsultation är online ett super bra alternativ.


VARFÖR ONLINE KONSULTATION?

# Du bor inte i stan men vill ha en konsultation

# Du avvaktar pga Covid 19

# Du undrar helt enkelt hur just du skulle se ut med 3D Ögonbryn


Vi på Kimono Studio erbjuder Hair Stroke by Machine, en ny teknik inom 3D Ögonbryn som ger minimal skada till huden. Resultatet är realistiskt och håller i upp till 3 år.

503 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page