top of page

MINA ÖGONBRYN

för barn och ungdomar 

med alopecia

#minaögonbryn #alopeciaawareness #spreadconfidence

"Mina Ögonbryn är ett välgörenhets initiativ för att hjälpa barn och ungdomar med alopecia. Vi har mött många kunder som berättat om egna erfarenheter samt deras barn som under skoltiden blir retade eller till och med mobbade på grund av att de är annorlunda. Vi som föräldrar känner såklart extra för barnen och blir tagna av dessa historier."

/Mimmi och Jakob

Unga kvinnor och enheter
Mina Ögonbryn Logo-1.png

VEM KAN ANSÖKA

och hur gör man?


Vi vill starta ett projekt där vi hjälper barn och ungdomar med alopecia eller andra sjukdomar som leder till håravfall.

Med en skonsam metod av semi-tatuering hjälper vi dagligen människor att få tillbaka sina ögonbryn som är viktiga för uttryck och personlighet. I vissa fall förändrar det deras liv. Behandlingen går bra att utföra på barn men vi startar med en lite högre åldersgräns då vi redan har blivit kontaktade av många ungdomar. 

Varje månad kommer vi att avsätta en behandling för någon i åldrarna 15-17 år som gratis får komma till vår studio. Det här inkluderar en konsultation där föräldrarna följer med där man skissar och tittar på en passande design. Efter behandlingen kommer man att behöva fylla på med jämna mellanrum eftersom man tatuerar barn väldigt ljust och ytligt. Det är alltså inte permanenta tatueringar. Allt är utan kostnad.

KONTAKTA OSS  för mer information om hur ditt barn kan få komma till oss. Hjälp oss gärna att dela den här texten så att vi når så många som möjligt.

LÄS MER på vår blogg

 

Mina Ögonbryn Logo-1.png

Kimono Studio och Mimmi Pang Isaksson är anslutna till Tattoo Safe Register, omskrivna i aftonbladet för vår unika design samt försäkrade och medlem i Svenska Hälso och Skönhetsterapeuternas Förbund.

Vi har en ny skonsam metod för huden, samarbetar med landsting runt omkring i sverige, har stor erfarenhet av kunder som har alopecia och cancer samt har höga krav på hygien och använder bara godkända pigment.

bottom of page