KIMONO STUDIO MASSAGE

- mästare på kropp, balans och rörelse
IMG_4817.jpg

Testa massage med välgörande ingefärsolja, eller akupressur med uppvärmda stenar. Behandlingar som går in i musklerna och gör underverk.

ERBJUDANDE:

KIMONO KLASSISK MASSAGE
60 min 800 SEK (ordinarie pris 1000 SEK)

BEHANDLANDE MASSAGE för dig som har ont i muskler, spänningshuvudvärk, musarm, idrottsskador, nackspärr, ryggskott eller liknande. Vi hjälper dig att lindra dina problem. 


 

FÖREBYGGANDE MASSAGE som en god investering i ditt välmående. Har du ett stillasittande arbete, ensidig arbetsställning, återkommande motionsskador eller stressrelaterade besvär? Regelbunden massage hjälper dig. 


 

AVSLAPPNANDE MASSAGE ger kroppen återhämtning, ett inre lugn och ro samt en känsla av välbefinnande. Du behöver inte ha problem med kroppen för att njuta av en massage. Unna dig egentid med en rofylld upplevelse på Kimono Studio. 

Jakob Pang Isaksson blandar modern vetenskap med tradition. Han har studerat på universitet så väl som 3 år i ett Kungfu-tempel på berg i Kina.

IMG_4870.jpg

KIMONO SPA MASSAGE

90 min 1500 SEK

Ta del av Kimono Studios designade SPA-upplevelse som är garanterad avslappning för kropp och själ. Där många upplevelser idag handlar om snabba intryck och att allt ska gå snabbt så tar vi ner pulsen under 90 min. Behandlingen passar bra för både män och kvinnor.

AVSLAPPNING
Här inleds sessionen med en lugnande Te-ceremoni och en kort meditation i vår vackra lokal. Japansk Matcha eller kinesisk Gong Fu Cha, vilket te gillar du?

FOTBAD
Efter det får man ett härligt uppvärmande fotbad med välgörande salter som slappnar av, rengör och startar cirkulationen från fotsulorna och upp.

MASSAGE
Detta följs av massage för fötter och ben för att sedan inkludera rygg, armar och axlar. Det här är klassisk avslappnande massage med härliga ekologiska oljor.

ANSIKTSMASSAGE
Behandlingen avslutas med en skön och upplyftande ansiktsmassage. Kan det bli bättre? Är du stressad, trött eller behöver ett avbrott från vardagen så är det här för dig.


Eftersom det är extra stort behov av avslappning just nu spå erbjuder vi 25% rabatt på den här behandlingen under hela sommaren. Ord pris 2000 SEK.

IMG_9826.jpg