mmexport1635328123482.jpg
KIMONO LIP
BLUSH 
"TOKYO SUNRISE" 
Pris 6 500 SEK

Nu kan vi stolt presentera läpp-pigmentering eller "Lip Blush" med vår nya och mer skonsamma metod. Vi använder en teknik som gör mindre skada på huden, vilket ger bättre läkning och därigenom bättre hållbarhet. 

Att göra läppar skiljer sig från ögonbryn och läkningsprocessen blir olika. Det här har främst att göra med hur olika huden är och att det också är viktigare med skötsel efter behandling på munnen. Man måste vänta hela läkeperioden för att se hur resultatet blir.

Med den nya tekniken sätter sig färgen bättre och oftast behövs bara en behandling. Om man vill göra en touch up efter ett tag kostar det extra och ingår inte i själva behandlingen. 

mmexport1635328161165.jpg
 

HUR KÄNNS DET ATT TATTUERA SINA LÄPPAR?
Under de första dagarna efter behandling kan du uppleva svullnad, rodnad, torra läppar, pirrande känsla och ömhet. Det är inte konstigt eftersom det ändå är en nygjord tatuering på ett väldigt delikat och känsligt ställe som behöver tid och möjlighet för läkning. Även fortsatt kan den här känslan sitta i och det kan kännas som att läpparna ska spricka när du rör munnen. Det här är normalt och det är huden som läker. 

 


LÄKNINGSPROCESS FÖR LIP BLUSH
Om läpparna har fått chansen att läka rena och fuktiga kommer det inte att bildas skorpor utan bara en tunn hinna. Efter ungefär tre dagar kommer den här att falla av helt av sig självt. Under den här tiden kan dina läppar känns spända, spruckna och det är helt normalt att det kliar. Du ska undvika att peta, klösa eller klia då det kan skapa irritation men också göra så att pigmentet släpper och det blir fläckigt och ojämnt resultat. Naturlig och våt läkning är viktig för att uppnå bästa färg.

Eftersom huden läker och lägger ett lager av nyläkt hud ovanpå pigmentet upplevs det som att behandlingens effekt avtar med nästan 50% under den här tiden. När huden sedan återgår till ett normaltillstånd, vilket är efter ca 2-4 veckor, så kommer färgen att synas igen. Det här har att göra med att det inte ligger lika djupt som vanliga tatueringar. Om färgen efter läkning fortfarande är svag är det för att huden inte tagit emot pigmentet och återbesöket blir viktigt för att fylla i en starkare ton.  


Läkningen är olika för alla människor och beror inte på själva behandlingen utan på hur ens hud reagerar. Därför blir det olika resultat och hållbarhet. Vissa kan behöva fylla på igen efter ett år medan för andra sitter det mycket längre. Här är det många faktorer som spelar in såsom ålder, livs- och kostvanor, genetik samt hudtyp.


HUR SKÖTER MAN SINA LÄPPAR EFTER BEHANDLING
Förutom att noggrant sköta läkningsprocessen är det viktigt att fortsatt ta hand om sina fina läppar. Du ska undvika att bita läpparna, använda peeling, sola, röka samt fylla läpparna med filler. Se till att använda solskydd under sommaren samt undvika kombinationen med anti ageing typ av skönhetsprodukter för läppar och mun. På så sätt håller din investering längre och du slipper att komma på återbesök så ofta.

Behandlingen skapar en naturlig look och inte täckande make up, så det kan fortfarande behövas färg om man sminkar sig mycket. Syftet är att din naturliga grund kommer att ser mer fyllig, fräsch och levande ut. Viktigt att veta är att inget ansikte är helt symmetriskt och därför finns det ingen garanti att läpparna ska ha 100% symmetri även om det såklart eftersträvas i designen. 

 
 
 
paint-brush-stroke-png-467767.png
%E5%8C%97%E6%AC%A7%E9%87%8E%E7%99%BE%E5%90%88_%E7%94%BB%E6%9D%BF%201%20(2)_edited_edited.p