top of page

NYHET FRÅN 2023:

KIMONO STUDIO TATTOO
neo traditionell kinesisk stil

DRÖMMER DU OM EN TATUERING med klassiskt men annorlunda japanskt/kinesiskt motiv? Nu öppnar vi upp ännu en nyskapande del av verksamheten som vi har förberett under det senaste året. Minimalistiska tatueringar baserade på traditionell penselteknik. Jakob Pang Isaksson är utbildad tattuerare men går just nu lärligsprogram för en mästare i Kina och har därför en stil som ingen annan. Kontakta oss för mer information eller en gratis konsultation.

SUPERTRENDIGT

Inom inredning, konst och design finns det något som kallas 新中式 Xin Zhong Shi, som betyder "ny-traditionell kinesisk stil". Här hämtar man inspiration ända från Tang-dynastin men skapar modern design med såväl traditionella som minimalistiska drag. Logotyper, möbler, inredning, foto, film och konst.

SENASTE UTTRYCKET är inom tatuering där otroligt skickliga artister gör nyskapande och häftiga tatueringar. Grunden är gammaldags penselmåleri som bambu, blommor, berg och kalligrafi. Dessa får nu liv genom moderna tolkningar som följer kroppens anatomi och linjer. Utan kunskap om tradition, språk och kultur är det här svårt att imitera, så därför är det extra roligt för oss på Kimono Studio att kunna erbjuda någonting så annorlunda och häftigt.

IMG_7616.jpg

新中式

VAD ÄR DU UTE EFTER?

Kontakta oss för en konsultation gällande motiv, storlek, stil och vad som passar dig. 

bottom of page