TATUERING
MED ASIATISKA MOTIV

"a touch of zen"

safe2.png
147_1.jpg

NYHET FRÅN HÖSTEN 2023:

MINIMALISTISKA
TATUERINGAR

"a touch of zen"

DRÖMMER DU OM EN TATUERING med klassiskt japanskt/kinesiskt motiv? Nu öppnar vi upp ännu en nyskapande del av verksamheten som vi har förberett under det senaste året. Minimalistiska tatueringar baserade på traditionell penselteknik. 

00d8615120471f1b4cee0b.png
SUPER TRENDIGT

TATUERINGAR HAR  gått från märken inom kriminella undervärlden till att bli supertrendigt i hela Kina och Asien. Inom inredning, konst och design finns det något som kallas 新中式 Xin Zhong Shi, som betyder "ny-traditionell kinesisk stil". Här hämtar man inspiration ända från Tang-dynastin men skapar modern design med såväl traditionella som minimalistiska drag. Logotyper, möbler, inredning, foto, film och konst. 

SENASTE UTTRYCKET är inom tatuering där otroligt skickliga artister gör nyskapande och häftiga tatueringar. Grunden är gammaldags penselmåleri som bambu, blommor, berg och kalligrafi. Dessa får nu liv genom moderna tolkningar som följer kroppens anatomi och linjer. Utan kunskap om tradition, språk och kultur är det här svårt att imitera, så därför är det extra roligt för oss på Kimono Studio att kunna erbjuda någonting så annorlunda och häftigt.

artist:
JAKOB PANG ISAKSSON
 

  • BAMBU

  • KALLIGRAFI

  • TRADITIONELLA MOTIV
    (berg, vatten, måleri)

artist:
MIMMI PANG ISAKSSON
 

  • BAMBU

  • KALLIGRAFI

  • HANDSTIL

Tatueringsmaskiner
paint-brush-stroke-png-467767.png
%E5%8C%97%E6%AC%A7%E9%87%8E%E7%99%BE%E5%90%88_%E7%94%BB%E6%9D%BF%201%20(2)_edited_edited.p