Kimono Studio lokal
艺妓半身2.png
 

VÄLKOMMEN TILL きもの KIMONO STUDIO

VI HJÄLPER DIG MED SKÖNHET OCH AVSLAPPNING

5 stjärnor på Google, Bokadirekt och Facebook

STOCKHOLMS HÄFTIGASTE MINI-SPA

3D ÖGONBRYN 
MASSAGE 

KOREANSK HUDVÅRD

KIMONO BEAUTY

5 500 SEK

3D ÖGONBRYN - DESIGN

6 500 SEK

PUDERBRYN / SHADING

5 500 SEK

3D Ögonbryn är en form av kosmetisk semitatuering där man på ett verklighetstroget sätt fyller i dina naturliga ögonbryn. Läs mer här eller kolla in vår blogg

HUDVÅRD PÅ DJUPET

Kimono Studio erbjuder rengörande och djupverkande hudvård från Korea. Testa vår Golden Facial med 24k guld eller kanske Sakura Facial med välgörande antioxidanter. Boka din behandling på bokadirekt.se 

IMG_4595 (1).jpg

KÄNNER DU TILL ATT DET FINNS NY FÖRFINAD TEKNIK

INOM 3D ÖGONBRYN
 

Mimmi-Pang-Isaksson Vit.png
 

FÖRE OCH 

EFTER

IMG_4924.jpg

PERFEKTA PRESENTEN TILL DIG SJÄLV ELLER NÅGON DU BRYR DIG OM!
 

KIMONO SPA

ANSIKTSMASSAGE

60 MIN 1 000 SEK

KIMONO SPA MASSAGE

90 MIN 1 500 SEK

KLASSISK MASSAGE

60 MIN 800 SEK (ord pris 1000 SEK)

VI HJÄLPER DIG ATT SLAPPNA AV

Jakob Pang Isaksson är en eftertraktad massör med lång erfarenhet av behandlingar. Här bjuder han på en lugn och härlig atmosfär som passar perfekt för dig som vill slappna av eller ladda upp din energi i tider där det behövs som mest. Har du problem med kroppen? Kom till någon som är mästare på kropp och rörelse.

KLASSISK MASSAGE

Sitter du också hemma och arbetar utan de vanliga ergonomiska förutsättningarna?

80% av våra kunder just nu har problem med rygg och axlar på grund av dålig arbetssituation. Vi erbjuder en välgörande massage som löser spänningar och hjälper dig med dina problem.

ERBJUDANDE - 60 min för 800 SEK

KIMONO SPA MASSAGE

Behöver du koppla av, stressa ned och få ett avbrott? Då rekommenderar vi vår 90 min långa behandling som garanterat tar ned pulsen och gör att du känner dig avslappnad och lugn.

Den här behandlingen är mer än bara massage och inkluderar en stillsam te-ceremoni samt skönt värmande fotbad.

 

90 min 1 500 SEK

IMG_9817_edited.jpg

KIMONO
BLOGG

 

OM OSS

I vår mysiga studio hittar du 3D Ögonbryn med senaste tekniken Hair Stroke by Machine, härlig koreansk hudvård samt avslappnande massage. Kimono Studio erbjuder hög kvalitet på alla behandlingar. För oss är våra behandlingar konstformer och vi sätter kunderna samt service i fokus. Inspirationen till Kimono Studio kommer ur möten med den traditionella japanska kulturen där hårt arbete och perfektion är en del av såväl arbetet som livet. Vår historia och studion i sig är också en spännande resa som vi hoppas kan inspirera andra.
Äntligen har vi öppnat och ni hittar vår fantastiska studio på Diktarvägen 5 i Solna.   

Mimmi 
Pang Isaksson

Mimmi har tidigare studerat på college mot service, turism och resor. Hon jobbade för flygbolaget China Eastern innan hon flyttade till Sverige för 10 år sedan.

 

Nu är hon utbildad i 3d Ögonbryn och teckning av de bästa lärarna i Asien och Europa. Mimmi är diplomerad Phi Brows Artist, Shading Artist samt diplomerad Hud-terapeut.

Mimmi Pang Isaksson
Jakob
Pang Isaksson

Jakob är Europamästare i Tai Chi och har bott och studerat i Kina. Han är en profil inom hälsa & träning och har de senaste åren medverkat på TV4, P3 samt Kungliga Operans Madama Butterfly.

 

Jakob har en lång bakgrund inom Traditionell Kinesisk Medicin och är en eftertraktad massör samt diplomerad Spa-terapeut.

Jakob Pang Isaksson
 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

  • Följ oss på Instagram

Vill du vara med på vår resa så kan du följa oss på Instagram. Här delar vi videos och bilder från allt som pågår i och runt studion. Instagram är ett bra sätt att lära känna oss samt ta del av erbjudanden och tips. Vi blandar detta med vårat intresse för konst, design, mode, japan, filosofi, minimalism, hälsa och livsstil.

Gå in och kolla runt, följ oss och tryck like om du ser någonting du gillar!

 

F.A.Q. - 3D ÖGONBRYN

HUR LÄNGE HÅLLER 3D ÖGONBRYN?


Ögonbryn gjorda med Nano Brows / Hair Stroke by Machine håller lite längre än Microblading. Man brukar säga att det håller ungefär 2 till 2,5 år men alla resultat kan variera från person till person beroende på hudtyp m.m.
HUR LÅNG TID TAR EN 3D ÖGONBRYNS BEHANDLING?


En behandling tar ca 3-4 timmar
GÖR EN BEHANDLING MED NANO BROWS/ HAIR STROKE BY MACHINE ONT?


Maskinens nål är väldigt tunn och det gör inte speciellt ont. Vissa upplever att det svider eller bränner lite, men man har även bedövning under behandlingen.
VAD SKA JAG TÄNKA PÅ INNAN JAG KOMMER TILL ER?


Innan behandlingen ska man ha läst igenom restriktionerna som gäller för en behandlingen. Det är vissa mediciner, vitaminer och oljor som kan påverka resultatet. Man får inte helller dricka alkohol dagarna innan, man bör undvika att boka behandlingen under menstruations-perioder samt se till att man har förkylning eller influensa symptom.
GÖR NI MICROBLADING?


Nej, vi gör en ny metod av semitattuering som använder maskin istället för manuella verktyg. Den här metoden är bättre för huden och får därför bättre resultat samt smidigare läkningsprocess.