top of page

ONLINE
KONSULTATION

vilka ögonbryn passar dig?
 

Ögonbryn är en viktig del av ens ansikte. Ett par snygga ögonbryn kan framhäva din look och dina bästa sidor. Vår behandling är gjord med senaste maskintekniken inom semi-tatuering. 


Välkommen att kontakta oss! 

Fysisk konsultation i studion innan behandling rekommenderas för er med tydliga tidigare tatueringar, hudproblem eller andra frågor. Den tar ungefär 30 min och kostar 350 SEK

Vilka ögonbryn passar mig?

Det är ett par faktorer som spelar in när man designar ögonbryn, dessa är bl.a.:

  • Din ansiktsform

  • Din hårfärg

  • Din personlighet

  • Din livstil 

Eftersom alla dessa är unika behöver du en personaliserad rådgivning. Vår skickliga artist kommer att ta hänsyn till alla möjliga faktorer och förslå en design på en skiss. 

Varför behöver jag
en konsultation?

Som vi skriver ovan, alla ögonbryn är unika. Om du funderar på att tatuera ögonbrynen hade det varit katastrofalt om resultatet inte blir som väntat, då det kommer att hålla i ett par år. 

Det är därför vi erbjuder en konsultation. Du kommer kunna ha en uppfattning om ögonbryntatuering är din grej och i så fall hur just du skulle se ut med 3D Ögonbryn.

Kontakta oss

Hur går online konsultation till?

  1. Fyll i kontaktformuläret nedan. 

  2. Vår artist kommer att kontakta dig och be dig skicka en tydlig bild av ditt ansikte framifrån.

  3. Vi tar emot bilden och gör, så fort vi kan, två skisser.

  4. Vi mailar tillbaka till dig.

Vår teknik - en förfinad version av 3D Ögonbryn

Hair Stroke by Machine är en den senaste tekniken inom 3D Ögonbryn med ursprung från Asien, som fokuserar på modern realistisk design och blandar maskin med shading för bästa resultat. Behandlingen med maskin kräver precision och skicklighet,

Hair Stroke by Machine är en form av semi tatuering som liknar microblading. Skillnaden är att Hair Stroke by Machine använder en maskin som har en mycket tunnare nål än de manuella verktyg som microblading använder. Där den tidigare tekniken har varit att skära i huden och sedan lägga i pigment, för istället den tunna nålen med sig pigmentet in i huden på samma sätt som vanlig tatuering. På så sätt förbättras precisionen och man kan med maskinen skapa mer naturliga och realistiska resultat.Till exempel finns det möjlighet att härma riktiga ögonbryn där hårstrån korsar varandra.

Själva behandlingstiden blir dock längre för Hair Stroke by Machine eftersom metoden är mer krävande gällande teknik och precision hos utövaren. Varje hårstrå tar en minut att göra och kräver en stadig hand för att hålla sig inom den tunna linjen hos varje hårstrå.    

Tekniken gör att det är minimal skada på huden, bättre läkning och hållbarhet. Inget blod och ingen svullnad efter behandlingen och man kan duscha samt träna som vanligt under läkningstiden. Läs mer om tekniken.

VAD SÄGER FOLK

Linda

Jag är så glad över att äntligen känna mig "klädd" oavsett tid på dygnet och sömnbrist. Jag är också väldigt tacksam över att ha kommit i kontakt med Mimmi som är oerhört begåvad. Sann konstnär!

Linn

Helt fantastiskt vad nöjd jag är med mina ögonbryn! Det var en upplevelse att komma till din vackra studio en riktig fröjd! Den här metoden kommer göra succé i Sverige!

Mina

Taack Mimmi för att du gav mig ögonbrynen som jag ALLTID drömt om! Tack för att ni tog väl hand om mig när jag låg där och var pirrig o nervös med min kudde :)

bottom of page